#5weken

Er komt weer een blog aan van onze dochter, ze heeft het wat druk met pups knuffelen :). Met de pups gaat het super, de toekomstige eigenaren kunnen ze allemaal goed volgen via de webcam, maar ze verdwijnen regelmatig nu even uit beeld…. Ze gaan namelijk de wereld meer ontdekken en dat zal de komende weken meer en meer worden. Ze hebben er wel zin in en het eerste (kunst)gras hebben zal aan hun pootjes gevoeld. Wat zal er allemaal nog meer volgen?

Het toekomstige baasje van het teefje Lady was jarig afgelopen vrijdag, nou dat werd hier ook gevierd! Het Sinne nest is nu al gek op feestjes!

nu al gek op slingers

#4weken

De tijd vliegt zeggen ze altijd, maar het lijkt bij dit nest ook zo. We genieten en ze ontwikkelen zich zo goed. We krijgen veel bezoek en er wordt veel geknuffeld met de pups. Inmiddels hebben ze ook hun eigen speeltuin… zo vermoeiend

van spelen word je moe

#3weken

ze stappen lekker de werpkist door en dagen elkaar al wat uit om te spelen.
Ook stond de kennismaking met de eerste pupmelk in een grote schaal op het programma, dat was wel een beetje gek 🙂

lekker knoeien 🙂

een week oud

Het lijkt wel gisteren dat ze geboren werden op die oh zo hete dag, maar ze zijn alweer een weekje oud, groeien goed en zijn zo leuk!. Ze verplaatsen zich al wat door de werpkist, kruipen lekker bij elkaar en bij hun moeder Dine.

lekker slapen

we zijn er!

en wel op de warmste dag ooit.

Ik kon het eigenlijk niet geloven toen ik de eerste tekenen zag dat ze ging beginnen. In mijn achterhoofd de enorme warmte die donderdag verwacht werd.

De weeën waren wat zwaarder alles duurde net iets langer, maar ze zijn er!
3 reutjes en een teefje, Zo ontzettend trots op Dine!

Onze dochter houdt op deze website een blog bij van het nest, neem snel een kijkje!

‘golfslagbad’- dag 60

Toen ik Dine liet dekken, kon ik natuurlijk niet bedenken dat de week dat ze zou moeten gaan bevallen zo warm en benauwd zou worden. In Nederland kennen we grote verschillen, maar ik had haar een lekkere temperatuur van 20 gegund. Zo’n temperatuur waarbij de warmtelamp bij de pups niet echt nodig is en warmte te overzien is.

Het is dag 60 en ze voelt zicht gelukkig goed, okey hijgt wat meer, maar kan nog geregeld trots met dr balletje aan komen lopen,. ehh sjokken 🙂
Ik ben benieuwd wanneer de bevalling zich gaat aankondigen.

Een leuk filmpje van haar buik oftewel net een golfslagbad, vinden jullie op de drachtpagina